Wordpress website laten hosten

WordPress website laten hosten dan ben je bij Rewebs aan het juiste adres. Compleet met CMS, updates, domeinnaam, e-mail & SSL.

SMALL PAKKET

€6,95

Excl BTW
* Prijs per maand

  • 8 GB schijfruimte
  • 5 GB dataverkeer
  • 1 MySQL-databases

** Bedrag dient per jaar te worden voldaan

Neem contact op

MEDIUM PAKKET

€10,75

Excl BTW
* Prijs per maand

  • 25 GB schijfruimte
  • 15 GB dataverkeer
  • 2 MySQL-databases
** Bedrag dient per jaar te worden voldaan

Neem contact op

LARGE PAKKET

€16,95

Excl BTW
* Prijs per maand

  • 60 GB schijfruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • 5 MySQL-databases
** Bedrag dient per jaar te worden voldaan
 

Neem contact op

Waarom door Rewebs een website laten maken?

Bij een nieuwe website komen verschillende zaken kijken zoals hosting, e-mail, beveiligings-updates in WordPress en het bijhouden van je content. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op de onderneming te kunnen blijven focussen. Bij Rewebs begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een onderhoudspakket aan. Wij houden websites up-to-date en helpen onze klanten op weg als zij er niet uitkomen. Kortom: wij zorgen ervoor dat jij optimaal van je website kunt profiteren. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van WordPress websites. Een complete dienstverlening met alle benodigde services onder één dak dus! Je kunt onze bereiken door te bellen, WhatsAppen of e mailen. De reactietijd is op werkdagen maximaal 6 uur; je hebt dus altijd snel een antwoord op je vraag.

Website laten maken - webshop laten maken - website laten onderhouden - website laten maken Uden - webdesigner Uden - Wordpress - google - woocommerce - webwinkel

WordPress, ‘s werelds populairste CMS

Wil je je website laten bouwen door Rewebs, dan kies je automatisch voor WordPress. Dit CMS systeem is het meest gebruikte systeem ter wereld en dat is niet voor niets; de mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. Zo kun je gemakkelijk nieuwe pagina’s toevoegen, berichten schrijven, content (teksten en foto’s) aanpassen en nog veel meer. Dat we bij Rewebs gebruik maken van WordPress is dus een logische keuze. 

FAQ

Jouw antwoord niet gevonden?

Open chat
Hulp nodig?
Hoi, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by