Webshop laten maken

Bij Rewebs is het helder wat je krijgt: een webshop van topkwaliteit en specifiek ingericht volgens jouw wensen.

WEBSHOP PAKKET

€1299

Excl BTW
* Vanaf Prijs

Wij geven je advies en richten dit compleet naar wens in.
 
  • Volledige vrijheid qua design


  • SEO Check


  • WordPress & WooCommerce uitleg

  • 6 Correctierondes


  • 6 maanden GRATIS support


  • Levertijd: in overleg


** Meer opties bespreekbaar

Neem contact op

Webshop aanvragen

Waarom door Rewebs een webshop laten maken?

Bij een nieuwe webshop komen verschillende zaken kijken zoals hosting, e-mail, betalingsmodules en het bijhouden van je content. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op de onderneming te kunnen blijven focussen. Bij Rewebs begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een onderhoudspakket aan. Wij houden webshop up-to-date en helpen onze klanten op weg als zij er niet uitkomen. Kortom: wij zorgen ervoor dat jij optimaal van je webshop kan profiteren. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van WordPress webshops. Een complete dienstverlening met alle benodigde services onder één dak dus! Je kunt onze bereiken door te bellen, WhatsAppen of e mailen. De reactietijd is op werkdagen maximaal 6 uur; je hebt dus altijd snel een antwoord op je vraag.

Website laten maken - webshop laten maken - website laten onderhouden - website laten maken Uden - webdesigner Uden - Wordpress - google - woocommerce - webwinkel

WooCommerce, ‘s werelds populairste eCommerce systeem

WooCommerce is de webshopplugin van WordPress. Daarmee is het het eerste webshopplatform dat je tegelijkertijd de beschikking geeft over een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Met WooCommerce kun je dus je eigen webshop beheren én gemakkelijk blogs plaatsen, foto’s aanpassen en nog veel meer.

FAQ

Jouw antwoord niet gevonden?

Open chat
Hulp nodig?
Hoi, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by