Wie zijn wij ?

Wij zijn 2 jonge ondernemers uit Uden die hun krachten en ideeën bundelen om daarmee bedrijven een handje te helpen op weg naar hun succes op het web.

 

adults agenda brainstorming 1451449

Het draait allemaal om het Ontwikkelen/ Ontwerpen en Onderhouden van jou Website.

contemporary design desk 2072060

Ons doel

Rewebs is in 2019 opgericht door twee Udense vrienden. Met als doel: het helpen van MKB’ers, zzp’ers en andere ondernemers die veilig, voordelig en vlug online willen. Geen dure kantoren, auto’s of andere kosten. Gewoon twee ambitieuze vrienden uit Uden met oog voor kwaliteit.

 

Visie

Er zijn veel webdesign bureaus in Nederland. Wij proberen ons te onderscheiden door voor een betaalbare prijs een goede kwaliteit te leveren, die volledig aan uw wensen voldoet.
Daarnaast zijn wij flexibel en vinden wij service en snelheid belangrijk.
Afspraak is afspraak. Vooraf wordt vastgelegd wat uw wensen zijn en wat de deadline daarvoor is. Wij doen onze uiterste best om binnen deze planning te blijven, zodat uw opdracht op tijd en vooral naar wens wordt opgeleverd.

 

Hoe gaan wij te werk

Duidelijkheid. Kwaliteit. Snelheid. Dat is uw eigen stijl van ondernemen en dat verwacht u ook van anderen. Bij Rewebs werken wij precies zo. Om uw website zo efficiënt mogelijk te maken, hebben we een duidelijk stappenplan.

We willen graag weten wat uw wensen zijn, en hebben daar natuurlijk een klein beetje materiaal voor nodig, zoals uw logo, wat foto’s en korte tekstjes.
Heeft u dit niet, geen probleem!

Wij helpen u hier graag mee.

Ons team

De juiste mensen om uw product tot stand te brengen.

Founder • Webdesign

Sander van de Wetering

Founder • Webdesign
Founder • Webdesign • Graphic design

Jeffrey Voetel

Founder • Webdesign • Graphic design