Google Analytics tracking

De data in Google Analytics is eindeloos en de mogelijkheden net zo. Wij van Rewebs helpen u hier graag bij.

Google Analytics tracking

€19,95

Excl BTW

De data in Google Analytics is eindeloos en de mogelijkheden net zo. Hieronder kort in 4 punten wat je met Google Analytics allemaal kunt:
 
 • Bezoekers meten
  Met Google Analytics krijg je inzicht in de hoeveelheid bezoekers, waar ze vandaan komen en wat ze met op jouw website doen.


 • Marketingresultaten
  Je kunt onderzoeken hoeveel bezoekers jouw campagne aan omzet opleveren. Hierbij is Google Analytics onmisbaar.


 • Doelen en conversies
  Door doelen in te stellen kun je meten hoe vaak bezoekers de gewenste actie uitvoeren, denk aan het invullen van een contactformulier of het downloaden van een bestand.


 • Interactie met de website
  Je kunt zien hoé mensen met jouw website omgaan. Daardoor weet je welke pagina’s je kunt verbeteren om langer de aandacht van de bezoeker te houden.


Neem contact op

Hulp nodig met je Google Analytics tracking?

Waarom door Rewebs een webshop laten maken?

Bij een nieuwe webshop komen verschillende zaken kijken zoals hosting, e-mail, betalingsmodules en het bijhouden van je content. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op de onderneming te kunnen blijven focussen. Bij Rewebs begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een onderhoudspakket aan. Wij houden webshop up-to-date en helpen onze klanten op weg als zij er niet uitkomen. Kortom: wij zorgen ervoor dat jij optimaal van je webshop kan profiteren. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van WordPress webshops. Een complete dienstverlening met alle benodigde services onder één dak dus! Je kunt onze bereiken door te bellen, WhatsAppen of e mailen. De reactietijd is op werkdagen maximaal 6 uur; je hebt dus altijd snel een antwoord op je vraag.

Website laten maken - webshop laten maken - website laten onderhouden - website laten maken Uden - webdesigner Uden - Wordpress - google - woocommerce - webwinkel

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves

FAQ

Jouw antwoord niet gevonden?

Open chat
Hulp nodig?
Hoi, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by